Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Pavlova cesta do Ríma

Sobotná mládež začala modlitbou, po ktorej sme si od Niky vypočuli 103. žalm na úvod k chválam. Chválospevová zostava bola citeľne posilnená bratmi zo Srbska. Beny a Stani sa pridali doprovodom s gitarou a kajonom.

Z oznamov:


  1. ešte stále môžte využiť našu finančnú podporu a zapojiť sa do seminára induktívneho štúdia biblie od Wycliffe (Poviem ti príbeh!)
  2. budúcu mládež (4.4.) ste všetci vítaní nahliadnuť do biblického štúdia listu Jakuba a načerpať z praktických aplikácií 1. kapitoly Jakuba. Štúdium začína o 18:00 a je vedené Stanom Sopkom z Imeľa.

Strastiplná plavba

S témou nás čakal pripravený Pavol Kováč (ml.), ktorý nám svojou originálnou kresbou priblížil Pavlovu cestu do Ríma.

Nalistovali sme si do 27. kapitoly Skutkov, kde nám Paľo vykladal o útrapách, ktoré postihli posádku. Hoci Pavol mužov na palube varoval, avšak nepočúvli ho. Pavlove slová sa naplnili a došlo k poškodeniu plavidla. Lode v tom čase mohli vyzerať nejako takto:

Príbeh nás povzbudzoval k tomu, aby sme sa nechali viesť Duchom Svätým a svoje plány zverovali do rúk nášho všemohúceho, milujúceho Boha.

Na záver sme sa zahrali "lingvistickú" hru kontakt, kde zapojení hádali slová od výmyslu sveta. Jedno, od Patrika sme dokonca ani nedokázali uhádnuť.


Mládežnícky tím :)
PS: Fotky z výletu v Sliači už sú zaradené vo fotoalbume.

1 komentár:

  1. FOTKY sú mega! strašne dobre sa pzoerajú :) BTW túto sobotu si pripravte žalúdky, neopovážte sa na mládež prísť najedení, museli by ste ľutovať :)

    OdpovedaťOdstrániť