Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

18.11.2017 Filip - láska a poznanie

Čaute. Na minulej mládeži nás bolo dosť veľa. Je to super, že ľudia môžu robiť čokoľvek, no každú sobotu si vyberú byť s mládežou. Okrem pravidelných sobotňajších stretnutí sa ale zvykneme stretávať neformálne aj inokedy, napríklad niektorí mládežníci boli v nedeľu na plavárni, v piatok sme mnohí boli na LAN párty a v sobotu sme mohli odpalovať krtince na strelnici :D.

Filip mal tému z Filipanom 1:3-13 a hovoril o tom, že ak chceme, aby v nás rástla láska, musí rásť aj naše poznanie a ak povedzme radi skúmame bibliu, naše poznanie nebude skutočne rásť, ak nebude rásť aj naša láska. Teda ak chceme duchovne rásť, potrebujeme lásku aj poznanie.

Po téme sme si dali občerstvenie, nacvičovali sme si piesne na neďeľňajšie chvály a zahrali sme si hru signál (aby sme mali dôvod jesť sladkosti) a potom sme sa poprechádzali večernými Nesvadmi.

V nedeľu sme celá mládež spievali v zbore a Paľo mal kázeň z Lukáša 8:22-25. Hovoril o tom, že aj keď máme možno ťažké obdobie a zdá sa nám, že Boh na nás akoby zabudol, mali by sme mu dôverovať, pretože náš život je vždy v jeho rukách.

Nezabudnite sa prihlásiť na darčekový TU.

1 komentár:

  1. Signál je veľmi dobrá hra! Tú by som si hneď zahrala...musíme ju dať aj nabudúce :)

    OdpovedaťOdstrániť