Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Mládežnícky volejbal 18.3.2016

Čaute :) tento piatok bude konečne po dlhšom čase volejbal a dúfam, že každý, kto má chuť zahrať si a uvoľniť sa trochu po psychickej stránke sa bude cítiť dostatočne slobodne na to, aby došiel!






Dlho som premýšľala ako upútať viacero ľudí a nakoniec som si zobrala za vzor smerácke mítingy, dedinské plesy (matičné aj csemadokové), lacné televízne programy a osvedčený scenár a rozhodla som sa spraviť tombolu na záver, aby každý, kto váha, neváhal ďalej :D Treba prísť!

Ohľadne tomboly : ako dobre viete, za teocvičňu platíme škole, a zbierame sa zakaždým 1euro/osoba (za jeden večer hry). Tentokrát sa bude platiť na začiatku (zvykne sa stať, že ľudia sa potom ponáhľajú a zabudnú) a vzápätí ako zaplatia (mne alebo Gabči) obdržia herný lístok do tomboly.


Viem, že niektorí zvažujete, že sa len zastavíte a pozriete sa, ja vám však odporúčam radšej sa zahrať s nami! Viem, že niekedy vyzeráme riadne divoko, keď hráme, ale nebojte sa, vy tak budete vyzerať tiež a zapadnete :D Faktom však je, že niekedy nás býva menej a potom sa nenazbiera dosť peňazí, preto ak by niekto chcel prísť len pozerať a nehrať, ale páči sa mu, že existuje takáto mládežnícka aktivita, môže prispieť 1 eurom v ten večer (mne, alebo Gabči). Samozrejme tmto príspevkom získa taktiež lístok do tomboly.




Dúfam, že si dobre zahráme a užijeme si to po dlhšom čase :)

Ak by ste boli zvedaví, aké lukratívne a dych-berúce ceny sú v tombole, tu je ukážka dvoch z nich :

1. cena - dielo Russella Re Manninga - 30 sekúnd náboženstiev. Maličká knižka, ktorá v skratke predstaví pár najvýznamnejších náboženstiev, s ktorými sa môžeme stretnúť.

 "Kniha 30 sekúnd náboženstiev demystifikuje základné vieroučné princípy významných svetových náboženstiev, denominácií aj menej rozšírených siekt tak, aby ste sa s nimi mohli oboznámiť za pol minúty - na dvoch stranách s jednou ilustráciou. 
Či chcete zistiť najvýznamnejšie rozdiely medzi luteranizmom a kalvinizmom, alebo si získať predstavu o filozofii budhizmu, táto kniha ponúka najrýchlejší spôsob, ako sa to dozvedieť a spoznať hlavné črty tak závratne rozdielnych a fascinujúcich konfesií."

Nejde pochopiteľne príliž do hĺbky, určite vám však pomôže spraviť si prehľad. 
























2. cena - náušnicky s voňavou kozmetikou
(hlavne pre dámske použitie, fantázii sa však medze nekladú),

Ceny, ktoré vyhráte si môžete nechať, alebo darovať, je to na vás, určite však potešíte mládežníkov, ak knižku prinesiete na sobotné stretnutie o 19:00, kde si ju budú môcť prelistovať.


Tak sa teda dúfam vidíme na volejbale!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára