Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Súboj titanov

Ukáž, čo vieš!

Stretnutie mládeže a priateľov

Večer spoločenských hier, teda našu poslednú mládež v klube Reset sme začali klasicky zamyslením a spievaním chvál. Text, nad ktorým sme sa zamýšľali bol z druhej kapitoly listu Títovi a pár slovami nám ho priblížil aj Stanči. Hudobne nás piesňami viedli Beny, Stani a Marcel.

Z oznamov: Je možné prihlasovať sa emailom do táborového tímu, ktorý bude organizovať prípravu letného mládežníckeho tábora.

Samuraji

Pred vstupom do ostrých súbojov sme sa rozcvičili akčnou, nenáročnou, spoločensky zábavnou hrou. Peťo nám vysvetlil kedy môžeme stínať našich susedov a ako sa ubrániť vypadnutiu z hry. Pri hre sme začuli množstvo nečakaných, ale o to smiešnejších bojových pokrikov. Hra sa niesla v duchu hesla: "Toto nie je kontaktná hra!"

Žrebovanie do tímov verzus kúpim si spoluhráča

Dilema obetovania bodov s výberom vlastného spoluhráča nebola ťažká. Bez váhania sme sa pustili do žrebovania dvojíc a tak každý z 11 tímov mohol začať hru s plným počtom (30b).

Skôr než sa tímy pustili do merania síl, mali možnosť zatočiť s konečným poradím. Mohli zo svojich bodov uložiť stávku na víťaza. Túto možnosť využila väčšina tímov, avšak vidina ľahkého zisku vyšla všetkým nazmar.


"Rada by som si zahrala ešte raz - celé! Môj spoluhráč musel odísť.. :("
Anetka

"Super zorganizované hry! Škoda tých, čo sa nestihli zapojiť ..keď už raz prišli neskôr."
Gabika

"Keby som len nemusel ísť ráno do práce, určite by som ostal. Mrzelo ma, že musím odísť pred koncom."
Palika

"Som rád, že medzi nami boli noví ľudia - chalani, čo v piatky chodia do Resetu. Mohli by ísť s nami aj na tábor a chodiť k nám na mládeže."
Peter

"Mládeži dominovali súťaže, ktoré boli vtipné a bavili ma. Navyše ich bol dostatok! Pre mňa skvelá mládež! Na záver večera, počas Actvity som bol unavený, tam som bol pasívny. Ale ešte som sa stihol zhovárať s ostatnými. :)"
Stano
Pozrite si fotky a posúďte sami..

Výsledky

Hra s názvom "Pitný režim" bola všeobecne obľúbenou. Úspešne ju absolvovali všetky tímy a niektoré dokonca vypili až 3 krát 8 dl čistej pitnej vody!
V logickej hre hľadanie mín sa vyrovnali schopnosti tímov 4 (Masťo, Lukáš) a 9 (Peter, Beny), oba si zhodne pripísali 8 bodov, s bonusom za vylúštenie za menej ako 60 sekúnd.
Noelia s Laurou predviedli excelentný výkon a priam svetový rekord v hre klobúčik hop, kde nazbierali bezkonkurenčne najviac bodov zo všetkých tímov.
Ďalšími súťažnými disciplínami boli: stolný futbal, biliard, ping-pong.
Najlepšie skončil v spoločnom meraní síl tím č. 4 v zložení Masťo a Lukáš. Výhercom gratulujeme a sme radi, sme si viacerí s nimi mohli vyskúšať súperenie. Masťo s Lukášom vynikali vo viacerých súťažných kategóriách. Najlepšie z pomedzi tímov si viedli v zábavných disciplínach - klobúčik hop & želví závody, v hrách zameraných na slová a uvažovanie (Activity & Hádanky).

Občerstvenie

Distribúcia pečiva bola omeškaná no o to viac očakávaná. Filip ku nej pripravil vajíčkovú pomazánku, po ktorej sa rýchlo zaprášilo .. a čo doma? :D Týmto rozšíril rady mládežníkov s talentom na prípravu pokrmov. Dievčatá zvýšte pozornosť - takých chlapov nájdete v dnešnej dobe ako šarfánu! ;)

Verím, že mnohí ste sa dobre zabavili. Boli ste skvelý! Sme radi, že ste ocenili pripravený súťažný program. Ďakujeme, že ste sa zapojili!

Život, to nie je len hra

O zmysle života a tom prečo je viera v Pána Ježiša dôležitá bude reč na najbližšom stretnutí (nielen) mládeže. V našom zbore (BJB Nesvady) budú tento víkend evanjelizácie s rečníkom Alexandrom Barkóczim. Je to skvelá príležitosť pozvať priateľov a známych.

piatok 24. apríla 2015, o 18:00
&
sobota 25. apríla 2015, o 18:00

Všetci ste srdečne vítaní!

1 komentár: