Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Zoli M. - Dôsledky predmanželského sexu na vzťahy 21.2.2015

Včerajšia rekordne dlhá mládež (končili sme cca 22:15) začínala  chválami, ktorými nás viedol Marvel. Svedectvom sa s nami podelila Zema a taktiež Marvel.

Občerstvenie počas celej mládeže bolo excelentné a za najlepší okamih večera z tejto stránky sa dá určiť  okamih, keď Klaudi priniesla svoj preslávený perník (ktorý bol rozobratý skoro celý hneď ako bol položený na stôl a jeho zvyšky boli dorazené v tom okamihu ako odznela veta : toto je oficiálny koniec mládeže). 

A najlepší okamih témy? To bude zrejme individuálnejšie, smiali sme sa na viacerých veciach a aj hlboké ticho bolo v niekoľkých chvíľach. 

Nahrávka z témy je tu, tak si ju môžete vypočuť, kto ste tam včera neboli, resp. si osviežiť pamäť tí, čo ste tam boli. Tu je pár príkladov z otázok, ktoré sme Zolimu položili :
-->Pesnička, ktorá sa Zolimu spája s touto témou? - Sade 
-->Nahota ženy pred mužom pred svadbou? - Picture
-->Ne/Mal by kazateľ sobášiť ľudí, ktorí praktizujú nemanželský sex? - Exkluzívne sa nám vyjadril tam-prítomný Maťo Tobák, ak som to dobre pochopila obaja vyjadrili, že to závisí od individuálnych okolností
-->Názor nekresťanských psychológov na predmanželský sex? -Robte to, na čo vnútorne hovoríte áno
...tieto aj kopu ďalších otázok nám včera Zoli zodpovedal a mládež sa skončila až po "diskusii", či skôr rozhovore za témou. Zolimu ďakujeme za tému a jeho čas nám venovaný.

Tešíme sa na stretnutie o týždeň!
Tešte sa na mládežnícku chatu a na lyžovačku!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára