Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Mládežnícka konferencia 2015 - Banská Bystrica

Boj o život

Posledný víkend väčšina z nás strávila na konferencii v Banskej Bystrici. Verím, že pre mnohých to bol výborne strávený víkend. Množstvo programu a ďalších mládežníkov nám otvorilo priestor na duchovné načerpanie a rozšírenie známosti, známostí. :)
Veľká vďaka patrí nášmu Bohu, že si použil veľké množstvo ochotných služobníkov a pôsobil skrze nich. Radosť nám aj medzi Božími anjelmi (Lukáš 15, 10) spôsobilo vyznanie nášho mládežníka Nikolasa, ktorý sa rozhodol pre Pána!

Zvukové záznamy

Ušiel Vám niektorý zo seminárov, či už kvôli športom alebo súbežnosti viacerých seminárov, neváhajte vypočuť si nahrávky. Nahrávky sú zo všetkých seminárov, hlavného programu ako aj chválospevov TU na webstránke.

Marek Macák

Našich mládežníkov zaujali témy, ktoré mal pripravené Marek Macák. Jeho prezentácie sú dostupné na jeho blogu (mrmacak.wordpress.com). Témy Marekových seminárov boli:
  • Emócie v živote viery
  • Výzva pornografie

Fotky

Máte radšej vizuálne spomienky? - pozrite si fotky z MK. Rovnako nájdete odkaz aj v našej fotogalérii.

Videá

Novinkou tohto ročnej konferencie bolo, že sa dal sledovať aj priamy prenos z hlavného programu. Som rád, že takto mohli sledovať program konferencie aj tí, ktorým choroba znemožnila účasť. Video záznamy z týchto prenosov budú neskôr zostrihané a zverejnené. Zatiaľ si môžete pozrieť piatkový úvod a nedeľný program.

Piatok - otvorenie mládežníckej konferencie

Na videu je aj náš brat kazateľ Martin Tobák.

Nedeľa - hlavný program mládežníckej konferencie



Tešíme sa na Vás na najbližšej mládeži, kde pre Nás má tému Zoli Mátyus.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára