Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

16.11.2013

Nazdar :)
Po akcii v Hurbanove sme mali pokojnú domácu mládež, ktorej predchádzala celo-mládežnícka narodeninová party u Janči, ktorá bola v piatok. Ďakujeme všetkým, čo si našli čas a prišli, bolo veľmi dobre (ako inak sme si zahrali farár, kaplán, nožnice a zaučili sme aj nováčikov) a Janči bola veľmi milo prekvapená darčekmi!
V takej nálade nám to nedalo a po mládeži sme si ešte zadrtili tróny, kde chlapci porazili dievčatá kvôli nesmiernej, galaktickej náhode.

Predtým sme však mali normálnu mládež. Chvály mal MILAN!!!!po veľmi dlhej dobre, čomu sme sa veľmi tešili. 

Čo sa týka oznamov, nácvik dnes nakoniec nie je, o našom programe na Vianoce sa dohodneme zajtra po mládeži :)
Biblická bude o týždeň. Dohodli sme sa, že budeme ďalej pokračovať s týmito knihami, ďalšia stojí 3€ a myslím, že to bude 2. Timoteova. Kto chce, nahlasujte sa u Stelky :)

Maťo mal tému o kresťanovi ako takom, zhrnul nám odpovede na otázky typu kto je kresťan, aký by mal byť, aké predstavy o ňom majú ateisti a podobne. 

Tento týždeň má mládež Aťka a jej téma bude radosť (čím to je, že Aťka má vždy také pozitívne naladené témy?! Pamätáte si keď mala tému a priniesla nám takú aktivitku pre deti, že kto nájde prvý cestičku neviem-kde a dokonca aj rozdávala cukríky), tak sa máte na čo tešiť :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára