Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Diskusia 19.10.2013

Oznamy :
 - nové vedenie začalo netradične oznamami :)  O týždeň sa bude v zhromku premietať o 16:30 film Viera ako zemiaky, kam sme srdečne pozvaní. Potom  bude mládež vo forme hier a ďalšej diskusie.

- 9.11.2013 budeme mať spoločnú mládež v Hurbanove. Odvoz sa ešte bude riešiť :)

Chvály mal Bohuš a zamyslenie Filip :) čítal z 5. Mojžišovej, zo 4. kapitoly o modlách a hovoril o hľadaní Boha a o tom, ako je on vždy pripravení nás prijať.

Diskusia bola teda o liberáloch a fundamentalistoch. O tom, či tí, ktorí písali Bibliu, to mali priamo nadiktované Bohom alebo vnuknuté duchom Svätým, alebo či si to len tak písali. Nebola žiadna bitka, oba tábory (ak vlastne boli, dá sa povedať, že poväčšinou sme sa zhodovali) boli pokojné a svoje názory demonštrovali civilizovane :)

Stela a Filip nám prestavili nové knižky o biblickej knihe Títovi. Z týchto knižiek by sme chceli mávať každú sobotu o 18:00 niečo ako biblické stretnutia. Nebude to  nikto viesť, budú to dobrovoľné stretnutia, ku ktorým nás už  na tábore vyzýval aj Marian a Maťo. Colleen má s knižkami skúsenosti a vravela, že len pozitívne, tak sme zvedaví :) Začneme o 2 týždne v sobotu (2.11.) najprv týmto Títom, ktorý je taký kratší, aby sme zistili, ako to pôjde :)

.pekný týždeň :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára