Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Nácvik na v piatok na Vianoce 2008

Ahojte,

chcem vam vsetkym pripomenut a zaroven vas pozvat na nacvik Vianocneho programu
teraz tento piatok 5.12. o 19:30. Pozor, zmena 19:30.!!!! Pretoze pred nami je nacvik muzikalu s komarnom. Budeme cvicit jednu dramu "Vianoce vo vazeni", ktora bude prepletena 5 piesnami. Drama je velmi pekna a jednoducha a je potrebne 7 ucinkujucich. Role su nasledovne: riaditel vaznice (manazerska seriozna postava), strazca vaznice (typicky SBSkar), vazen (surovy zabijak), kazatel (pastor, Bozi muz), jeho manzelka (kazatelka, dievca (dcera vazna) a hlas z pozadia (asertivne prirodzeny s autoritou). Piesne su velmi jednoduche. Z tych piatich su 3 chvalospevy, ktore su velmi zname vsetkym (Hospodin neda Ti viac, Bozia laska prid a Modlitba je mocna, a dalsie 2). Nie je sa coho bat. :) Ked to pekne a poctivo nacvicime, tak to bude velmi velmi pekne a povzbudive pre mnohych ludi v zbore. Nacvik v piatok bude prebiehat tak, ze sa zoznamime s pribehom, prespievame si pesnicky a potom tam zostanu este ucinkujuci a trochu si to prejdu. Takze rozmyslajte, ktoru rolu si vyberiete a ste ochotny zahrat. Zoberte to prosim vas vazne a seriozne.

PS: Ak by ste mali nejaky iny navrh ku sluzbe, ktory by sme mohli zrealizovat, dajte mi vediet v cas a pokusime sa o to.

Este tolko, ze tento tyzden vas bude kontaktovat Atka, a bude sa vas pytat, ci sa chcete zucastnit darcekoveho, takze si dopredu prosim vas pripravte odpoved Ano alebo Nie. Ina moznost neexistuje a je neprijatelna. :))))

Tesim sa na piatok!!!!

Ahojte

pepo

3 komentáre:

  1. btw. pridal som na blog hodiny...dúfam, že nikomu neprekážajú (ak hej tak nech sa stým zmieri)...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :D ze nech sa s tym zmieri...som rada ze mame taku..hmm dramu :)..rada sa zucastnim ak budu volne miesta...a ak bude nejaky dobry text co myslim bude :)..teda v piatok o 19.30 =D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jasne Ema, nemusis sa nicoho bat, mas rezervovane uz miesto, navrhol by som Ta za manzelku kazatela, takze sa na to uz mozes psychicky pripravit. :))) A tie hodiny, Peto, akoze brutus!!!!!! :) Velmi sa mi to pasi... super vec.

    OdpovedaťOdstrániť