Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

13.1.2018 - Rado + biblický kvíz

Krásnu zimnú mládež začali chválami Mačiak a Roman, ktorí nás doprevádzali ku chvále Boha.

Oznamy:
Pred mládežou bola oficiálna návšteva starej mamy Vangelovcov. Veľmi ju potešila, to mohli dosvedčiť všetci, ktorí sa zúčastnili. Nikolas a Nika by boli veľmi radi, ak by mládež pravidelne navštevovala starších zo zboru, ktorí už nemajú síl, prísť na každé bohoslužby, alebo sú dokonca trvalo pripútaní k lôžku. Ak by ste chceli vedieť viac, alebo sa do služby zapojiť aktívnejšie, pokojne sa im ozvite :) Predbežne sa plánujú návštevy v takejto forme raz za mesiac.

Už sa dá prihlasovať na konferku! CZ+SK mládežnícka baptistická konferencia bude aj tento rok v Banskej Bystrici, ale v novom šate: na filozofickej fakulte (Tajovského 40, Banská Bystrica). Trvanie je od 16. do 18. marca a FCB stránke je TU.

Milé pozdravy všetkým nesvadským mládežníkom posielali Sanja (na majstrovtvách), Diana (choručká) a  Péter (Pali, Stela a Attila ho boli pozrieť v Rumunsku).

Modlitebné predmety: nastávajúce voľby do staršovstva v našom zbore, zdravotný stav Marienky Huszárovej aj iných ľudí zo zboru (o ktorých možno nevieme všetci), naši študenti, ktorí práve robia dôležité rozhodnutia o tom, kam sa ich život uberie po skončení školy (maturita, prijmačky).
-ak viete aj o nejakých iných, pokojne doplňte do komentárov


Biblický kvíz

Rado si pre nás pripravil nezvyčajný biblický kvíz: Ježišove výroky. Predstavil nám rôzne pasáže z Nového zákona, kde začal čítať, čo hovorí Ježiš. Našou úlohou bolo doplniť nedokončené vety. Riadne sme sa zapotili a naozaj sa vynorila otázka, čo naozaj vieme o tom, čo hlásal Ježiš.

Po mládeži nás čakalo mega chutnučké občerstvenie od Hrebienočky a spoločne strávený čas :)



2 komentáre:

  1. Je to tak :) ale ako vždy, keď sa niečo končí, niečo iné začína: chystá sa iná, mládežníkom prístupnejšia platforma :) Blog určite zostane archivovaný, aby sme sa navždy mohli zamýšľať nad témami a zabávať nad fotkami a zážitkami, ktoré pripomína :)

    OdpovedaťOdstrániť