Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Prvá tohoto-sezónna mládež roku dva1017 (9.9.2017)

Prvučičká mládež v tomto roku začala predstavovaním  nových tvárí :) Po celý rok s nami bude v Nesvadoch nový misijný pracovník z Texasu - Garrett. Verím, že nielen on nám niečo dá svojou službou, ale že aj my mu tu ponúkneme na ten čas domov a prijatie. 

Nový nával bývalých dorastencov, dnes už mládežníkov, nás veľmi potešil a verím, že tieto baby sa medzi nami budú cítiť stále dobre :)

Oznamy: ešte týždeň (do 16.9.) sa dá kandidovať do mládežníckeho tímu. Súčasných prihlásených ľudí, môžete vidieť napravo v paneli (Mačiak a Rado). Prihlásiť sa je možné na mail  mladez.team@gmail.com. Voľby budú 23.9. a hlasovanie bude anonymné. Nový tím bude predbežne fungovať rok. Je to dôležitá služba, pri ktorej nie je reč o tom, byť na niečo vhodný, ale o ochote na niečom sa podieľať. 
Program na ďalšie mládeže sa nachádza taktiež v paneli napravo, alebo po najnovšom aj na mládežníckej nástenke v zhromku :)

Po zdieľaní sa o tom, čo kto prežíval cez leto a ako sme sa mali sme sa zahrali naše obľúbené Game of thrones a následne sme sa dosýta občerstvili. Večer bol zakončený pozeraním fotiek a videí, z našich predošlých spoločných zážitkov. 

Fotky z mládeže sa nachádzajú v paneli napravo vo fotoalbume Random foto 2017 alebu TU.

Tešíme sa na seba budúci týždeň v sobotu :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára