Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Mgr. Martin Tobák, 12.12. 2015 - Rozhodovanie

Mládež začínala výnimočne včas, čítaním z Božieho slova. Verím, že každý, kto neprišiel načas sa z toho poučí. Pokračovali sme čítaním z Jána a diskutovali sme o udalostiach poslednej večere Pána Ježiša s učeníkmi. K hudobníkom sa pridal ďalší člen a niekoľkými nacvičenými piesňami doprevádzal chválospevy. Chuť spievať Bohu chvály tým neskončila a na vyžiadanie sme spolu spievali ďalšie skladby.

Oznamy:

Najdôležitejšie je ohlásiť sa mládežníckemu tímu s pripravovanou pochutinou na mládežnícku vianočnú hostinu. V prípade potreby budete oslovený ;) Nezabúdajte na osobu, ktorej chystáte super-mega-tuti-fruti prekvapenie na darčekový dejchánek. Čas na prípravu sa neúprosne kráti.


Vyber si dnes,

ako len chceš..

Prvou úlohou počas témy bolo vybrať si na opustený ostrov tie veci, ktoré považujeme za dôležité. "Rozpočet" mal však každý obmedzený a tak sme museli uvážlivo vyberať z ponuky. Rozhodnutia sú dôležitá vec v živote, na svoje rozhodnutia máme vymedzený čas. O jednom z najdôležitejších rozhodnutí si môžete prečítať v liste Rímskym 10, 9-13

"Pretože ak svojimi ústami vyznáš Ježiša ako Pána a vo svojom srdci uveríš, že Boh ho vzkriesil z mŕtvych, budeš spasený. Lebo srdcom veríme v spravodlivosť, ale ústami vyznávame spásu. Písmo totiž hovorí: Nikto, kto verí v neho, nebude zahanbený. Niet teda rozdielu medzi Židom a Grékom, lebo ten istý je Pánom všetkých, bohatý pre všetkých, ktorí ho vzývajú. Veď každý, kto by vzýval Pánovo meno, bude spasený."

Nácvik spevu

Po rýchlom, sladkom, samoobslužnom občerstvení sme sa vrhli na precvičenie niekoľkých krátky piesní. Budeme slúžiť v zhromaždení 25.12. doobeda, dovtedy sa nám tých pár chválospevov snáď podarí lepšie nacvičiť :)

¯La-la-la ¯

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára