Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

27.6.2015, Posledná mládež pred letom





Posledná oficiálna mládež v tomto školskom roku začala s miernym meškaním. Veľká chválospevová skupina (Stani, Beni, Raula, Maja a Mačiak) nás doprevádzala pri chválach. 










Pali a Terka sa s nami podelili o svedectvá a Maťo Tobák mal krátke zamyslenie z prvej Marekovej kapitoly 1. až 3. verš. Vravel o hlase volajúceho na púšti, ktorý zrejme počujeme aj teraz, otázka je či naň budeme reagovať, alebo si leto zariadime podľa seba a svojich túžob. 
Niekedy sa stáva naopak, že počas leta sa viac sústredíme na Božiu vôľu (máme viac času) a keď sa začne hektický školský rok, tak  nezvládneme prechod do tvrdej reality školy. V spoločných modlitbách sme prosili o silu v tejto oblasti. 



Aj Maznáč sa pridal na opekačkovú party s pohárikom v ruke






Oznamy :

-->budúci víkend bude zase raz opäť brigáda - treba vyplieť trávnik tak neleňte ale príďte sa postarať o to, aby sa trávnik zelenal len svojou farbou a oslobodil sa od buriny!







-->budúcu sobotu bude na tradičnom meiste a o tradičnom čase netradičná letná mládež v neorganizovanej forme pre každého, kto má chuť stretnúť sa v zpoločenstve mladých kresťanov aj cez leto; viac info dostanete formou mailu


-->tu je prihláška v elektronickej forme stačí ju vytlačiť a odovzdať nám...ak máte záujem o tlačené prihlášky, kontaktuje ma, sú k dispozícii
-prírpava tábora je v plnom prúde, ak by ste chceli s niečím pomôcť, ozvite sa :)






Príjemný večer trval dlho a o zábavu sa starali Rado a Mačiak so zápalkovým súbojom.

Napravo môžete vidieť chystanie munície, dolu súboj.






Vidíme sa na neoficiálnych stretnutiach mládeže, v zhromku, na tábore a snáď aj inde. Pekné leto!

2 komentáre:

  1. No pekne! Škoda, že som tam nebol. Dúfam však, že v lete sa neraz stretntme. Som zvedavý aké budú tie letné mládeže :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bolo to velmi fajn, bolo aj dost mladeznickeho masa, tak sme si mohli dat pred polnocou druhu veceru ako hobiti.

    OdpovedaťOdstrániť