Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Hranolky, Kofola, Fotky

Mládežníci,
prvá mládež je za nami. Okrem pozerania fotiek z tábora a z Kriváňa, a videí a nového spracovania Pána Prsteňov sme si pozreli aj pár retrofotiek.

Privítal nás Pali K. a to hlavne nové tváre - dobrovoľníčky a nových mládežníkov - Sajmona a Lauru. Dostali Kofoly a pomodlili sme sa za nich a dúfame, že oboje bolo pre nich povzbudením do mládežníckeho života. 

Pred pozeraním fotiek mal Pali K. krátke zamyslenie, v ktorom nás vyzýval, aby sme boli odvážni počas tohoto školského roka a spoliehali sa na Boha a zároveň mu ďakovali za krásne leto.

Jer 29/11-13  "Lebo ja poznám úmysly, ktoré mám s vami- znie výrok Hospodinov- úmysly smerujúce k blahu a nie k nešťastiu: dať vám budúcnosť  a nádej. Keď budete volať ku mne, keď prídete  a budete sa modliť ku mne, vypočujem vás."

Oznamy :
Budúci týždeň nie je zhromko u nás, Vďakyvzdanie budeme oslavovať v Miloslavove, kam nás pozvali. Ak tam chcete aj obedovať, nahláste sa Betke Maglódskej. Ak nemáte odvoz, ozvite sa Maťovi Tobákovi. 

Čo sa týka ďalších mládeží, 5.10. budú voľby do mládežníckeho tímu. Predtým (teda o týždeň) bude mať preto Maťo tému, ktorá by nás mala na to pripraviť. 

Mládežnícky tím organizuje program pre mládež a zabezpečuje veci ohľadom nej. Ľudia v ňom venujú svoj čas a úsilie, aby mládež mala vhodné a dobré podmienky na duchovný rozvoj a progres. Je to veľká zodpovednosť, ktorú na seba môžeme zobrať. Ak budete mať počas tohoto týždňa chvíľku, zamyslite sa nad tým  a odpovedzte sami sebe na otázku, či by ste mali byť v tíme, a nad budúcimi členmi tému. Modlite sa za to.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára