Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Trochu neskoro...(ale predsa)

Na mládeži o "Letnej láske som mal chuť niečo fotiť tak som fotil. A nakoniec sa aj vyplatilo pretože to bola zaujímavá mládež. Z technických dôvodov sa mi ich nepodarilo publikovať skôr, ale teraz sú už tu. Mnohí z nás si nič seriózne nepripravili, ale aj tak toho bolo dosť. Dokonca druhé kolo, keď sme sa bavili o tom kto sa od Boha čo dozvedel som si nemohol vypočuť do konca:(.
O týždeň neskôr bol krst, kde sa z našej mládeže pokrstili Radka a Šťavo. Spolu so zborom z Komárna a Nových Zámkov bol trošku trapas s miestom, ale veď načo máme nohy?!:D
Chválim Komárňanský zbor za ich chvály, ktoré spievali, pretože boli obsažné a pekne zaspievané. Dokonca aj bábkové divadlo bolo celkom zaujímavé.
Pripomínam, že mládežnícka miestnosť je v rekonštrukcii, ale budúca mládež by už mala byť tam.
Piatková telocvičňa sa presúva na 19:00 a môžeme tam byť do 21:00. Tento sa piatok sa hrá floorbal, ale ak niekto chce protestovať tak si môže zobrať náčinie na hru ktorú chce propagovať. Ale nie je isté, že sa ostatní dajú nahovoriť.
Prajem príjemný zvyšok týždňa.

HUDBE ZDAR!!!

4 komentáre:

  1. -pekne napisane
    -chvali su s y
    -a to stym divadlom si si mohol odpustit :D..znie to zaujimavo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. a este ze ten monty python bol natoceny v 1975

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masto, strasne dobry prispevok!!! Dobra praca!! :) Velmi dobre a cerstve informacie si dal. Super. A s tym piatkom, podla mna tam bude trochu konflikt zaujmov, no ale uvidime. Urcite sa na to pridem pozriet a prinesiem si hokejku, aby som sa zapojil do stretu zaujmov. :))) caute

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pepo len potom aby si niekto nedoniesol beseballku :D:D

    OdpovedaťOdstrániť