Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

8.2.2014 Filip

Takže!!Filip si odpremiéroval svoju prvú tému na mládeži ako študent teológie a zaradil sa medzi   rečníkov, ktorí povedia málo slov, ale veľa myšlienok a človek má nad čím rozmýšľať ( a keďže taká téma končí skoro, sme veľmi radi, že sa zaradil presne medzi nich). Tým pádom sme mali dosť času zahrať sa tróny, rodinku a ešte prediskutovať MK 2014. 

Chvály aj zamyslenie mal Bohuš a oznam bol len jeden a to že 15.3. budeme mať mládež s dorastom.  Budúci týždeň mládež nie je. 
(photo copyright Marek Takáč)

Filip 



Lukáš 5/27-32
-tieto verše hovoria o tom ako Ježiš stoloval s colníkmi a farizeji boli jeho správaním nanajvýš pobúrení, na čo im on povedal, že lekár má liečiť chorých, nie zdravých

-farizeji boli Ježišom označení ako vreteničie plemä, či obielené hroby, mali veľké vedomosti, chodievali sa modliť do chrámov, pôstili sa a žili  tak , aby všetci videli, že sú správni veriaci...

-ich správanie však neodrážalo ich vnútro a to je to, čo je skutočne podstatné - akí sme a aký je náš vzťah s Bohom 


Dobrou správou je, že spolu s Fiňom si svoju premiéru užilo aj  VIDEO na MK 2014! Publikum bolo spokojné, takže už ho čaká len pár audio úprav a bude odoslané organizátorom. 

Vidíme sa na konfere!

3 komentáre:

  1. A bude aj jútjúb video??

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ASI nie...ale bude o chvíľu tu na blogu..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vedenie a kuloáre sa totižto nezhodli a rozhodovací proces o tom, či video bude, alebo nebude na youtube ešte nie je ukončený.

    OdpovedaťOdstrániť