Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

Ďalšie info o tábore

Wohoohoo PEOPLEEEE!

Takže, veci s táborom sa ďalej vyvýjajú, tak vás ideme informovať.

Prvá vec ohľadom cesty - zatiaľ to vyzerá ták, že nebudeme cestovať veľmi dlho, ale poslednú časť cesty budeme musieť prepešikovať - cca 4 km. Mala by to byť príjemná prechádzka a zrejme sa budú dať zobrať aspoň nejaké batohy autom, ale predsa len, ak by ste si pobalili svoju batožinu tak, že si ju budete vedieť poniesť pár km sami na chrbte - that would be great.

Dôležitá vec je, že je viacero vecí ohľadom tábora, ktoré si treba zobrať na zodpovednosť. Nejakých ľudí sme už aj oslovili, ale ak niekto túži byť zapojený alebo cíti, že by uniesol bremä zodpovednosti za nejakú aktivitu, alebo vec na tábore - nech sa ozve, určite mu nájdeme niečo primerané.

A na dnes posledná vec : budeme mať originál táborový spevník Chvojnica 2013,  a budú v ňom ako inak mládežnícke pesničky, ktoré si môžete sami navrhnúť. Ak máte nejaké obľúbené a chcete, aby sa na ne určite nezabudlo, napíšte ich sem do komentárov, na mail, povedzte osobne mne, alebo Masťovi a my sa postaráme, aby v spevníku boli. Dokonca by nám to veľmi pomohlo. 

Tak sa teda prihlasujte a užívajte si zatiaľ leto.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára