Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

29.10.2011 - Mládež+oslava narodenín

Narodeninovo-oslavná mládež sa začala, veľmi prekvapivo, načas. Opäť sme piesňami mohli vzdávať Bohu chválu, vďaka Marcelovi a Tarasovi ( v spolupráci s Jankou), ktorí ochotne poslúžili ako doprovod.
Oznamov je viac(ero) :

=Pozdravuje nás Bianka=

=Odteraz, keďže treba kúriť, keď mládež ide do Resetu (hocikedy mimo klubového času), každý účastník zaplatí sumu 0,5 € - nehľadiac na počet účastníkov. Rozumeno? :D=

=Taktiež by každý mládežník mohol do Resetu prispieť 1 krabičkou ľubovoľného čaju=

= Na lyžovačku sa prihlasujte do 5.11.2011=

= Revúcka mládež teda príde o 3 týždne cez víkend (18.,19.,20. novembra), bolo by ich treba ubytovať! Okrem toho sa na nich môžeme tešiť :)=

=To je všetko=

Téma - Peťo K.
Na začiatku sme dostali dotazník- anketu - veľmi zaujímavú o našom postoji k rodine, škole, štátu, cirkvi. V téme sme sa venovali 2 slovám : UJMA - nepriaznivý následok,škoda; a VÝČITKA- napomenutie, nespokojnosť. K tomu citát : Človek nikdy nie je vynachádzavejší ako keď má oklamať sám seba a utíšiť výčitky svedomia.

Hlavnou otázkou bolo, čo robíme, keď nás niečo rozhádže, vyruší? Keď niečo nevieme preklenúť? Ako sme nastavení prijímať ujmy? A čo si počneme v budúcnosti, ak sme nesprávne nastavení? Ako budeme vedieť brať zodpovednosť za seba a svoje činy?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára