Každá sobota, 19:00, v modlitebni BJB Nesvady

NESVADY, DO TOHO!!!!!!!


Ahojte.
Takže už sme doma. Boli sme cez víkend na konferke v Lučenci. V prvom rade chcem povedať, že môžu oľutovať všetci tí, čo neboli. :( Teraz plačte. Ok. Teraz prestaňte. Nevadí, predsa. Bude aj budúci rok, no ale neviem či sa tam všetci zmestíme. Všetko sa to odohrávalo v Kultúrnom doma v Lučenci, ale bolo tam málo miesta. Vlastne žiadne voľné miesto už nebolo. Bolo prihlásených 280 účastníkov + takí, čo prišli počas konfery a v nedeľu, tak odhadujem niečo cca. 300 ľudí, možno aj niečo viac. Akože bolo nás dosť. Kresťanská mládež rastie, Hospodin žehná mladej generácií!!! No, dôležité miľníky.

Boli 3 turnaje. Volejbalový, futbalový a ping-pongový. Zúčastnili sme sa všetkých troch turnajov. Mali sme 2 futbalové tímy. Jeden Nesvady1 vyhrali 1.miesto, kde sme vo finále zdolali Bratislavu. Nesvady2 sa umiestnili na krásnom 4. mieste (pozor, zúčastnených bolo 14 tímov). No a volejbal?? Platilo doslova a do písmena: "Hlavné je zúčastniť sa, a nie vyhrať." Vysoko pozitívne hodnotím našu účasť na tomto turnaji, pretože Nesvady dávno nehrali na konfere voliš. A hrali podľa mňa celkom dobre!!! Ja som bol hrdý na náš tím. Síce výsledky to neukazovali, ale keď popracujeme, potrénujeme, tak z toho určite niečo bude!!! Len tak ďalej..

Takže toľko. Okrem iného, hlavná téma bola OČARUJÚCA MILOSŤ BOŽIA. Jedine milosťou smieme byť spasení!!!! VĎAKA BOHU ZA JEHO LÁSKU A NEKONEČNÚ MILOSŤ, ktorá ešte stále trvá!! Tak to nepremárnime, priatelia.

PS: Nezabudnite zanechať komentár po prečítaní príspevku. :)

pepo

4 komentáre:

  1. bolo vyborne...asi sa tesim aj na buduci rok. ten volejbal bol no komment:D, ale aspon sme si zahrali.
    tema bola tiez vhodna alebo co. a naozaj nepremarnime boziu milost:)..to netreba.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no...volejbal..tak teda...ukázali sme sa=D ale teším sa na budúci rok=D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mili mladeznici, ste velmi sikovny a som na vas vsetkych hrda:)

    OdpovedaťOdstrániť